Wout Vlaanderen

Binnen- en Buitenwerk

Wout Vlaanderen

Bij Wout Vlaanderen Schilderwerken bent u ook voor al uw binnen­schilder­werk aan het juiste adres. Schilderen, behangen, decoratieve wandafwerking, structuur aanbrengen of glasvlies plakken? U zegt het maar.

Wij hebben een ruime ervaring met deze werkzaamheden en u kunt zich deskundig laten adviseren over kleuren, materialen en toepassingen. Het onderhoud van buitenschilderwerk is van groot belang voor woningen, bedrijfspanden, openbare gebouwen en instellingen.

Het schilderwerk moet er niet alleen netjes uitzien, het heeft ook een beschermende functie tegen weersinvloeden. Een gedegen voorbehandeling en afwerking met eerste klas verfproducten is essentieel voor de levensduur van in het bijzonder hout. Voor het schilderwerk aan de binnen en buitenkant van uw huis, bedrijfspand of instelling maken wij uitsluitend gebruik van milieuvriendelijke verf.

Onderhouds- en renovatie schilderwerkzaamheden

Bij onderhoud en renovatie komt veel kijken dus een deskundig advies is van groot belang voor een langdurig en goed resultaat. Wout Vlaanderen Schilderwerken is een ervaren partner in duurzaam, resultaatgericht totaalonderhoud. U krijgt deskundig advies en als gewenst ook kleuradvies. Wout Vlaanderen Schilderwerken verzorgt het advies van A tot Z.

De juiste behandeling van de ondergrond resulteert in een goed eindresultaat. Wij verzorgen voor elke situatie een bijpassend productadvies zo bent u verzekerd van het juiste product voor uw situatie. Bij onderhoud en renovatie heb je in veel gevallen te maken met houtrot, hiervoor hebben wij specialisten in preventieve en curatieve houtrotreparaties.

Sauswerk en wandafwerking

Wij kunnen voor u alle voorkomende wandafwerkingen verzorgen. Voor alle ruimtes in uw woning of bedrijf hebben wij een passende oplossing. Een wandafwerking is de bekroning van ieder interieur. Mooie duurzame materialen, worden met vakmanschap aangebracht.

Of het nu gaat om sauswerk op de reeds gestucte wanden of het behangen in decor, met een patroon of fotobehang, plakken van alle soorten glasvliesbehang, stukadoorswerk, spachtelput of glad stucwerk u kunt bij Wout Vlaanderen terecht. Uiteraard kunt u ook bij ons ook terecht voor het opfleuren van reeds bestaande wanden en plafonds in wit of welke kleur u maar wenst; Voor al het werk: groot of klein, hoog of laag kunt u bij ons terecht.

Voor de afwerking van wanden en plafonds zijn vaak vele mogelijkheden. Graag adviseren wij u over de keuzes en ons aanbod hierin.

Op plafonds en wanden kan sauswerk in de meest voorkomende kleuren worden aangebracht. We houden rekening met alle specifieke eigenschappen van de ondergrond en maken dan ook gebruik van speciale muurverven wanneer nodig. We hebben alle kennis in huis van materialen en ondergronden, dus u bent altijd verzekerd van een strak resultaat. De keuze van de uiteindelijke kleur speelt een belangrijke rol, als het gaat om de verfraaiing van de leefomgeving.

Bent u ge´nteresseerd in onze dienstverlening, Wout Vlaanderen Schilderwerken komt graag bij u langs om kennis met u te maken en het dienstenpakket nader toe te lichten. Voor meer informatie of een afspraak, kunt ons bellen of stuur ons een e-mail.

Bel Direct voor een afspraak
(026) 333 76 49 Wij bieden voor elke situatie de meest geschikte oplossing. Neem direct contact met ons op!